ISIS (ISIL / IS) islamisk stat Daesh – al-Qaida Invasion av Latinamerika med inhemska Latino Hispanic muslimer genom Colombia i Sydamerika och Maya mexikanska muslimer Southern Mexiko och Guatemala i Centralamerika Norra Triangle, Europe, Sverige

ISIS (ISIL / IS) islamisk stat Daesh – al-Qaida Invasion av Latinamerika med inhemska Latino Hispanic muslimer genom Colombia i Sydamerika och Maya mexikanska muslimer Southern Mexiko och Guatemala i Centralamerika Norra Triangle, Europe, Sverige

b-zbbim-exu

Swedish

Men det är inte ISIS bästa skott någonsin kan göra ännu.

ISIS kommer osannolik plats:
Maya Centralamerika i Latinamerika (New World)

En Maya majoritet blir och alltid en muslimsk majoritet i Mexiko

Varför?

Om Islam är etablerad, kommer det terrorisera Latinamerika och bli den värsta mardröm i Amerika inom 5 till 20 år.

11451572-political-map-of-sweden-with-the-several-provinces-

Centralamerika är full av Maya stammar som förtrycker, fattiga, illeterate och marginaliserade. Det finns många muslimska missions verk omvandlar Mayans till islam i Centralamerika Speciellt Mayans i Tzotzil, Chol, Tzeltal och andra stammar i San Cristobal de Casas och Chamula i Chiapas, Mexiko och Guatemala. Detta startade under Chiapas Mayan Zapatista revolt 1994. Sedan dess finns det många Maya muslimska konvertiter som 1000 i Chiapas ensam stiger. När Maya muslimerna kommer att bli en majoritet kommer Chiapas uppleva en Maya Muslim Jihad uppror i södra Mexiko större än Zapatista upproret. Detta kommer att bli några fredsfördrag och kompromissa längre men hedra bara avhuggna huvuden av aztekerna Det kommer att finnas döda kroppar, brände byggnader och den muslimska Shahada flaggan kommer att flyga i Tuxtla Gutierez, Chiapas huvudstad. Den mexikanska regeringen kommer att förlora kontrollen över Chiapas. Maya muslimer i Chiapas kommer invadera Yucatan halvön och Tabasco. Sharia blir bildandet av Maya Southern Mexico precis som i Moro södra Filippinerna Mindanao av MILF, MNLF BIFF och Abu Sayyaf.

Chiapas strategiskt område för att bygga en Maya islamiska kalifatet i Centralamerika. IT styr migrerande / smugglare rutt Pan-American Highway, en väg som sträcker sig från Texas, USA eller USA i norr till Santiago, Chile i söder. Det har järnvägen som bär tågen i US-bundna invandrare från Centralamerika. Stilla havet hamnar och hamnar kommer att få muslimska invandrare från Filippinerna, Malaysia, Indonesien och Pakistan. Chiapas Mayans uttryckte solidaritet med palestinierna, och hat mot Israel och judarna. Portarna kommer att användas för att föra en piratkopiering kampanjer mot Panamakanalen fartyg längs Stilla havet kusten. Dess berg djungel terrängen är en bra plats för flera decennier muslimska uppror, tunnlar, bunkrar, slavmarknader, Smuggler depåer och rekryteringscentra. Men detta kalifatet kan expandera till Guatemala, Belize, El Salvador, Honduras och Nicaragua att förena de 28 Maya stammar och 8.000.000 stark population och alla Maya landar till islam i Centralamerika. Annekteringen av Guatemala, Yucatan och Belize av Maya muslimer kommer att bana väg för massmigration muslimer från Libyen, Nordafrika och Mellanöstern som Irak och Syrien att bosätta sig i södra Mexiko och att ingå USA, piratkopiering kampanjer trakassera fartyg och oljeplattformar i Mexikanska golfen, Västindien och Atlanten. Chiapas och Yucatan kan bli en kidnappning för lösen hotspots.

Maya muslimer i Chiapas Southern Mexico, Guatemala och alla Maya Centralamerika och konvertera till Islam i tusental

Många muslimer kommer att migrera till Centralamerika som Guatemala och södra Mexiko som irakier, syrier och araber. Många Maya och andra inhemska stammar kommer att konvertera till Islam av tusentals till miljontals. Många muslimska invandrare från Mellanöstern och hela den muslimska världen kommer att blandäktenskap med Maya stammarna. Maya blir känna igen som en muslimer och deras land som en muslimsk mark OIC (Organization for Islamic Cooperation) och Arabförbundet. Maya muslimer i Chiapas nu erkänns av muslimerna via webbplatser som är skrivna på arabiska, turkiska, indonesiska och fransk-marockanska; De är nu besöks av Al Jazeera, indonesiska Media, VICE och arabiska Networks. Mayafolket kommer att sälja och exportera sina jordbruksprodukter HALAL produtcs till muslimska länder för att återuppliva den lokala ekonomin. Invandrarna lär Mayans om War Tactics och vapen. Mayans kommer att lära sig att smida och slåss svärd som Kris / Keris, Zanzibar, Scimatar och andra arab blad och bli en del av den nya Maya Identity. De översätter Koranen från arabiska språket i mayaspråk, så att fler Mayans kan omfamna Islam under många år framöver.

Guatemala är jackpotten för islam och muslimska grupper som ISIS eftersom det är Maya hjärtat. När Maya islamiska kalifatet är förklara kommer kapitalet att vara på Guatemala. Det finns många Mayans i miljoner från Kechi, Ixil och andra Guatemala Maya stammar. De upplever folkmord av 30 år Guatemala inbördeskriget och förlusten 300.000 personer. Detta folkmord kommer aldrig att hända om Mayans är muslimer eftersom många muslimer kommer till deras hjälp och försvar mot sina fiender. Landet har tillgång till Stilla havet och Atlanten hav, täckt av bergs djungler och en smuggling / piratkopiering baser. De kommer att placera en Shahada flaggan i Guatemala City, expandera i hela Maya Centralamerika och svära trohet till Abu Bark al Baghdadi i ISIS islamisk stat Irak och Syrien precis som de muslimska grupperna gjorde som Boko Haram och andra. De kommer att kalla Baghdadi som ”AJAW”, den gamla Maya titel som motsvarar Kings, linjaler, ledare, kalifer, Sultans, Emirs och kejsare. Maya Muslimerna kommer att marschera till Bogotá Colombia och USA America södra gränsen mot Mexiko. Även Maya stammar av Guatemala och Honduras uttrycker enorma antisemitism och utvisas massor av judar såsom Lev Tahor judar Group ur Guatemala 2014. Det finns 1200 palestinska muslimer i Guatemala. Det kommer att finnas en klar skillnad och stereotyp mellan muslimska Mayans och kristna Aztekerna i hela Mexiko.

Vad hände i södra Filippinerna kommer att hända i södra Mexiko också: Islam

Maya Muslimer kommer att använda modern fullt stål ”MACUAHUITL” (gamla trubbigt träklubba / svärd med motorsåg liknande rakblad / bladelets av obsidian) för att döda och halshugga sina fiender som Pena Nieto, Trump, Chapo Guzman, Judisk, Aztec och Kuffar / Kaffir (icke-muslimer) i deras islamiska Maya ISIS propagandavideor. Det är så knivskarp och kraftfull antika vapen som kan halshugga en häst 2 träffar under det spanska invasionen av södra Mexiko och Centralamerika. De kommer att dränka sina burar fiender i ”Cenotes” (gamla vatten gropar). De kommer att öppna kistan och ta hjärtat av sina fiender. Och användningen andra barbariska gamla Maya metoder. Maya muslimer kommer att starta en folkmord mot judar och icke-muslimer i alla Centralamerika när de är nu en majoritet.

Maya profetia kalender 2012 mass omvandlingen av Maya till islam.

Så Mayans: Omfamna Islam och gå till Global Islamic Jihad War NU !!!
Maya muslimska profetior är:
1) Amerika kommer att uppleva terroristattacker dagligen från Maya muslimerna från USA / Mexiko gränsen.
2) Cancun kommer att bli en marknad för kvinnliga sexslavar särskilt europeiska vita kvinnor
3) Panamakanalen kommer att krossas till total ruin, så Amerika kommer att förlamad i 2 haven, utdrags amerikanska amerikanska trupper från Mellanöstern, Asien och Europa. Ökningen 100 gånger av muslimska terrorattacker mot Europa efter Panama förstörelse och US uttåg.
4) Bogota, Mexico city och andra städer i USA och Latinamerika kommer att bli blodpöl.
5) fornlämningar kommer att begravas tillsammans liken av sina offer.
5) Omvandlingen av medlemmarna av Mara Salvatrucha (MS 13), 18:e gatugäng; drogkarteller som Los Zetas, Medellin, Cali och Sinaloa; rebeller som EZLN, FARC, FMNL, ELN, AUC och Sadanistas; och andra lokala inhemska grupper till islam och ansluta till ISIS global Jihad eller Decapitated om de vägrar att konvertera eller fångas begå avfall.
6) ISIS kommer islami de lokala ursprungs / infödda stammar och bygga 8 andra islamiska caliphates i Latinamerika: A) i östra Kuba (Guantanamo) med Puerto Rico och de Caribbeans av Tainos, B) gränsregionen tri (Brasilien, Argentina och Paraguay ) av Guarani, C) de norra kustlinjer från Grand Colombia (Colombia, södra Panama, Ecuador och Venezuela av Wayuus och Shuars), D) Amazon Skog av Amazonian stammar, E) Anderna av Inkorna (Quechuas och Aymaras) och Mapuches , F) de Guyanas av FG, Guyana och Surinam av Arawaks G) Patagonia (Argentina och Chile) av Tehuelches, och H) Falklandsöarna (Malvinas).
Den extra islamiska stater i Latinamerika
7) Ökningen av muslimska kraft i USA på Great Lakes och St Lawrence river of Michigan (Dearborn), Minnesota, Berings rakt i Alaska och Tennessee Mississippi River-området.
8) Hollywood kvinnliga kändisar kommer att bli sexslavar
9) Den återupplivande av piratkopiering Karibien, Atlanten och Stilla
10) Centralamerika och Sydamerika kommer att gå till en största och blodigaste inbördeskriget någonsin efter en överraskning Muslim Jihad attacker i Latinamerika.
11) Det kommer en mexikansk inbördeskrig mellan den kristna aztekerna i norr mot muslimska Mayans i söder.
12) Europa kommer att gå till inbördeskriget på grund av muslimska invandrare kommer Asien att vara på krigs Kina eller andra länder gör en första drag. och så vidare.
13) Världen War 3 kommer.
14) Wikileaks och Snowden wannabees kommer att bli mer kraftfull
15) indianer och indianstammar i USA och Kanada kommer att konvertera till Islam och föra en ny revolt inom Amerika större än Sitting Bull och Crazy Horse.

Gudarna i Chiapas: Mexikanskt muslimer i skuggan av zapatisterna

Be till Allah i Mexiko: Islam vinner fotfäste i Chiapas – SPIEGEL ONLINE
Islam är den nya religionen i upproriska mexikanska statliga Chiapas

Kom ihåg och PS: Muslimerna världen över kommer att göra mina idéer och få dem att hända om de vill Islam att dominera världen. Bara titta på och vänta.
Några befolkningen i islamisursprungsbefolkningar eller muslimska Amerindians i Latinamerika och Nordamerika måste migrera och reglera till Centralasien, Mellanöstern, Himalaya, Kaukasus, Turkiet och Nordafrika, eftersom de är relaterade till turkiska folk efter språk och DNA. Också beblanda med muslimerna. Syftet är att förhindra Yazidis, kurder, kaldéer, kopter, hinduer, sikher, armenier, européer, syrianer och assyrier från att återvända till muslimska områden på grund det ockuperat av islamis Amerindians.

Islam i Filippinerna startade 1380. De spanska Pigs bekämpa filippinska Moro muslimer Mindanao södra Filippinerna sedan 1521. Även amerikaner, filippiner och japanska förlorade mot dem. Även kinesiska vill ha mer huvudvärk.

Även de mexikanska knarkkartell såsom Sinaloa och Los Zetas Drug Cartel har inget försvar till framtiden Maya jihadkrigare i södra Mexiko.
Lyssna på Turkiets president Recep Taqyip Erdogan och ISIS tadzjikiska Fighter Nurat Nazarov om den islamiska historia Latinamerika att islam kom till Latinamerika 1178 och indianer inklusive Latinamerika och Karibien är muslimer före Columbus.

china islam mapIslam PhilippinesMap_of_Russia_-_Sakhalin_Oblast_edited_(2008-03).svgjapssisunni vs shia europeDOKANGdokayglobal sunni alliance1global shia allianceglobal sunni alliancestock-vector-vector-map-of-state-bavaria-with-coat-of-arms-and-location-on-germany-map-199782245usaalaska49canada20170516_secession3depositphotos_51019497-stock-illustration-map-of-brittany-francestock-vector-canary-islands-simple-administrative-map-with-flag-388000981sicily_flag_trinacria_sticker-rd71bc6273caf45b5ad131b6899d34078_v9waf_8byvr_540normandie-basse-stateMap-of-Basque-Country-with-Basque-flagkarte-1-770indexcornwall_cornish_mapsChatwinVchannelnewzz377f97808b1ced537d88e5a796dd03ed0b4a8920a2bea84b9b0f3d9cfe1e01ac_41266065_taiwan_aborigines_416DQiQ0MKX4AAAx2XSeparatismo_e_independentismo_en_Méxicoamlat2709qudsdfgasponsorsfalklandswarTribalPhilippinesTraditionalRangecarinphilmapMindoro-Map-loolooindextierradfmap-nicaragua-canal-624aaa12a3006839_3701gfcanadafsIndg_Peoples_of_Russia_and_SiberiaIndigenousSiberiafgeastereaster_positioncf201f7b7bb38904e527f07ad7d2aba8maxresdefaultkwazulu_map_1OxVNjUCpolynesia-map220px-Ryukyu_Kingdoms_of_Sanzan_eraindex220px-Map_of_Ainu_in_Hokkaido.svgchico2imagesfghromani_population_average_estimatefredxrenexcopyx5_1207300298_1207300314romaDakota_Access_protesters_590dapl1024x1024DAPL_protesters_in_North_Dakota_590imagesindexProtectorsNODAPL-HorsemenLG-790x525water-protectors-at-standing-rock-dapl-protest-in-winter-900x440usa-pipeline-nativeamericans-e1473544049155920x920Sara-Gaaup-14is-dressed-f-007indigenous_sami_people_Europe_zps8b26dc85114b1384ccb16896b0a2164b0ae682665-intriguing-facts-about-the-roma-131024-a-670x4400ead8-unnamed2b2528102529sdfsdfabo_demo2013_fig3_1370438318860_eng

_49044278_europe_roma_popn.gif

ISIS (ISIL/IS) or Islamic State or Daesh, Al Qaeda, Islam and Muslims

a96445381a6fa19e8a15440d4d22a123PanAmericanHwy

samipeople111

ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh, Al Qaeda, Islam and Muslims in Mexico and Latin America, Americas and Europe

screen-shot-2015-11-27-at-9-15-35-amimg_1733-3img_1769-3img_1767-3

indigenas_ingles

ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh, Al Qaeda, Islam and Muslims in Mexico and Latin America

cam9208765115_orig

uae-70499

ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh, Al Qaeda, Islam and Muslims in Mexico and Latin America

arab-world-political-map-also-called-nation-consists-twenty-two-arabic-speaking-countries-league-all-nations-75844656

ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh, Al Qaeda, Islam and Muslims in Mexico and Latin America

iraninlatinammap-cu-terror-havenpanamacanal2012-004ihfh3cf2da7875d661c65039fe958ddc1a4f

307868be00000578-3412030-image-a-74_1453473784869

ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh, Al Qaeda, Islam and Muslims in Mexico and Latin America

1fa3b8d41e43081c986b5afdcbc2be60_f1460sdfsd

060515i

ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh, Al Qaeda, Islam and Muslims in Mexico and Latin America

ggg

ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh, Al Qaeda, Islam and Muslims in Mexico and Latin America, Americas and Europe

fghf

ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh, Al Qaeda, Islam and Muslims in Mexico and Latin America, Americas and Europe

inuit

ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh, Al Qaeda, Islam and Muslims in Mexico and Latin America, Americas and Europe

untitled

ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh, Al Qaeda, Islam and Muslims in Mexico and Latin America, Americas and Europe

BIA_2

ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh, Al Qaeda, Islam and Muslims in Mexico and Latin America, Americas and Europe

south-america-islam

ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh, Al Qaeda, Islam and Muslims in Mexico and Latin America

gddfss554454a432a247a3a5a1a

ph10

ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh, Al Qaeda, Islam and Muslims in Mexico and Latin America

sa

ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh, Al Qaeda, Islam and Muslims in Mexico and Latin America

untitled

ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh, Al Qaeda, Islam and Muslims in Mexico and Latin America

dfga

ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh, Al Qaeda, Islam and Muslims in Mexico and Latin America

Map_of_Central_America1

ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh, Al Qaeda, Islam and Muslims in Mexico and Latin America, Americas and Europe

*****

ISIS (ISIL / IS) eller islamisk stat eller daesh, al qaida, hizbollah, islam och muslimer är nu i ursprungsbefolkningen i latinamerika som södra mexiko, guatemala, nordamerikanska centralamerika, nordamerikanska triangeln, panamakanalen, Colombia, Andes, Amazon, Guyana , Trippelgränsregionen och Patagonien. Södra Mexiko är nu de maya muslimernas land. Islam är nu religionen och kommer att bli en officiell religion i Chiapas, Mexiko. Muslimska grupper och folk från hela världen kommer till Chiapas och intermargerar med de lokala Maya-stammarna. Hämnden av Maya med hjälp av islam och grupper som ISIS kommer att fördärva kaos på Mexiko, Centralamerika och USA. Judar kommer aldrig att vara säkra i Amerika längre. Även de inhemska indianerna med USA, Kanada, Karibien, Grönland och de andra inhemska stammarna i Latinamerika kommer att omfamna islam också. Men också de inhemska folken i Europa som de samiska (Lapplander) människorna i Lapplands Skandinavien och de inhemska romerna / romerna (zigenare) på Balkan. Cornish och Manx i Storbritannien (Storbritannien eller Storbritannien). Baskien i Spanien och Frankrike. Normanerna i Storbritannien (Storbritannien eller Storbritannien) och Frankrike. Sicilierna i Italien. Romänen i Schweiz. Bretons Bretons i Frankrike. Bayerns Bayern, Tyskland. Aina och Ryukyu (Okinawan) i Japan. Papuaerna av Papua Nya Guinea. Mansi och Yakut i Ryssland. Aboriginerna i Australien. Maorierna och Polyneserna i Nya Zeeland och Stilla havet i 2020-2070 (1500 i muslimsk kalender). Även Igorots, Aetas, Lumads, Mangyans och Palawan Stammar i Filippinerna (Sydostasien – Stillahavsområdet). Gurkhas av Nepal och Himalaya. Tibetaner av Tibetansk platå. Zulu, kongoleser och andra i Afrika. Mongolerna i Mongoliet och Eurasia-stepparna. Sri Lankas tamiler. Manchur av Manchuria i Kina. Aboriginalerna i Taiwan. Och Kanarieöarnas Guancher.

I Sverige måste ISIS Islamic State Daesh och Al Qaeda bifoga Skaneland, Lappland, Bornholm. De måste islamisera de samiska / Samer / Samerna / Same (samiska / lappländska) folket i Sampi / Lapplandsregionen (Polcirkeln). Skaneland och dess huvudstad Malmö måste fyllas med muslimer än Sverige och kontrollera bron mellan Sverige och Danmark. I det svenska Lappland, när det samiska folket blir muslimer övertagande Kiruna, Dalarna, Umeå, Luleå, Östersund och Jokkmokk. Kiruna är huvudstaden och sätet för sameparlamentet i Sverige, men det är också den direkta vägen till Tromsö i Norge.

 

Advertisements

About Koan

Visit and Enjoy this Website and Blogs. Lots of Stuff from gangs, narcos, propaganda, hip hop, rap, jihadi, hymns and songs. Thank You https://www.jpost.com/Opinion/ISIS-Hezbollah-rivalry-in-Latin-America-450232
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.